alle kategorier
Nyheder

Hjem> Nyheder > Nyheder

Hvad er fordelene ved Fineup? Hvorfor vælge dig som min leverandør?

Tid: 2023-08-17Hits: 72

Shenzhen Fineup Industrial Co., Ltd., med hovedkontor i Shenzhen, består af Zhengzhou-filialen, Kashgar-filialen og Khorgos-filialen. Vores hovedkategorier er køretøjer og bildele, vi leverer også end-to-end forsyningskædeløsninger til nye energikøretøjer. Vores kunder er placeret i Centralasien, Mellemøsten, Sydamerika og Østeuropa. Vores virksomhed sigter mod at være den førende bileksportvirksomhed i Kina. Vores fordele er som nedenfor:

1) Rigelig forsyning:Dækker mere end 20 bilmærker og 200 bilmodeller, herunder nye energikøretøjer og benzinbiler. Vi har stabil forsyning med god pris og høj kvalitet.

2) Diversificerede kanaler:Vi har etableret langsigtede og win-win-partnerskaber med oversøiske kunder, herunder bilforhandlere, autosupermarkeder, biludlejnings- og driftsselskaber mv.

3) Professionel service:Vi leverer dør-til-dør logistikløsninger og end-to-end forsyningskædeløsninger med professionel, pålidelig og varm serviceoplevelse til kunderne.

Yder du nogen service?

Vi leverer end-to-end forsyningskædeløsninger til nye energikøretøjer. Inklusive:

1) licens og overført tjeneste til eksport.

Vi leverer køretøjernes licens og overfører tjenester til eksport. Leveringsperioden vil være garanteret i en uge med den konkurrencedygtige pris.

2) Lagerservice

Vi leverer lagerservice til vores kunder med professionel, pålidelig og varm oplevelse i Henan & Xinjiang-provinsen.

3) Transportservice

Vi leverer bagagerumstransport til Kashgar og Khorgos fra andre byer i Kina. Vi sørger også for international forsendelse til Almaty, Tashkent, Bishkek fra havnene i Xinjiang-provinsen.

4) Supply chain finansiering

Supply chain finance er et sæt teknologibaserede forretnings- og finansieringsprocesser, der sænker omkostningerne og forbedrer effektiviteten for de parter, der er involveret i en transaktion. Supply chain-finansiering har primært været drevet af den stigende globalisering og kompleksitet af forsyningskæden, især i bilindustrien og fremstillingsindustrien. Vi kan levere den professionelle finansieringsløsning til at udnytte mere kapital i eksporten af ​​nye energibiler og reservedele med vores partnere.

Hvis du vil vide mere om nye energikøretøjer eller mere information, er du velkommen til at kontakte os med det samme:

Firmanavn: Shenzhen Fineup Industrial Co., Ltd.

Kontaktperson: Jacob Lau

E-mail: [e-mail beskyttet]

WhatsApp: + 852-57072199

Land: Kina

Læs mere:https://www.fineupcar.com/

https://fineup.en.alibaba.com/


Hotte kategorier